Mei 2019

Lente! Tijd voor markten

Afgelopen maand, op 14 april om precies te zijn, heb ik weer op de eerste buitenmarkt van het jaar gestaan. Ik stond op Marche Hoezee in de st. Janstraat in Breda. En ook al was het wat fris buiten, het was een erg leuke en goede editie! Heb je het gemist? Op 30 juni 2019 en 8 september 2019 doen ze het nog eens dunnetjes over! Ik heb me ook weer aangemeld voor de editie van 30 juni, maar de deelnemers moeten nog gekozen worden. Mocht ik weer mee doen, dan zie je dit zeker op mijn socials voorbij komen.

Heb je zelf interesse om je aan te melden voor deze gezellige markt? Dan kan dat hier.

Swan Market grote markt Antwerpen op zondag 5 mei 2019

Aanstaande zondag 5 mei 2019 is het tijd voor de heuze Swan Market in Antwerpen! Het is mij al zó vaak aanbevolen om met mijn werk op deze markt te gaan staan, dat ik gek zou zijn als ik het niet zou doen. Dus met bevrijdingsdag is het zo ver. Ik ben erg benieuwd!  Het duurt van 11:00-18:00 en het is op de grote markt in het centrum. Als je wilt, kun je je hier aanmelden voor het evenement op Facebook.

De samenwerking met het ijzerwaren paradijs Jaak van Wijck aan de ginnekenweg in Breda is van start gegaan. In deze nostalgische winkel worden allerlei onderdelen, materialen en gereedschappen verkocht. Van deurklinken tot sleutels en van schroefjes tot wc-rol houders. De slogan van deze winkel klopt dan ook als een bus:

‘Als ze het bij Van Wijck niet hebben, dan bestaat het niet!’

Zo hadden wij laatst een prachtige vintage jaren 60 kast gekocht, waar maar 1 sleutel bij zat in plaats van 4. In de reguliere bouwmarkt hadden ze deze sleutels niet, maar bij Jaak van Wijck hadden ze sleutels die perfect pasten, ook qua look! 

Je kunt er ook sleutels laten maken, gereedschap laten slijpen en hout op maat laten zagen.

IJzerwarenzaak Jaak van Wijck aan de ginnekenweg in Breda

Toen ik hier vanmorgen langs ging om foto’s te maken van de winkel en de huisnummerborden, zag ik ook dat ze prachtige nieuwe lamponderdelen verkopen, zoals snoeren, peertjes en fittingen, met een nostalgisch tintje. Heel handig voor als je, net als wij, houdt van tweedehands lampen die een opknapbeurt kunnen gebruiken.

De handgemaakte keramische huisnummerborden vind je rechts in de winkel bij al het deurbeslag. Mijn werk hangt naast een aantal andere mooie soorten huisnummerborden van bijvoorbeeld emaille en messing. Maar ik moet eerlijk zeggen, de keramische zien er toch wel het meest kleurrijk uit! 

 

Ik kon het niet laten om de prachtige sfeer van de winkel te fotograferen. Zie daarom hiernaast de rest van de foto’s bij Jaak van Wijck. Maar vergeet ook zeker niet om een keer een bezoekje te brengen aan de winkel en denk de volgende keer eerst aan Jaak van Wijck als je naar iets heel specifieks op zoek bent. 

Info winkel: 

Ginnekenweg 146
4818JK Breda
Nederland
Telefoonnummer: 076-5216373

 Email: info@jaakvanwijck.nl

Openingstijden: maandag – vrijdag: 8:00 tot 18:00
Zaterdag: 8:30 tot 17:00 

Nieuw: Cadeaubonnen

Je kunt vanaf nu ook cadeaubonnen bij ons kopen. Mocht je bijvoorbeeld een vriendin, moeder of zus iets van de shop cadeau willen doen, maar je weet niet precies wat diegene het leukst vindt. De ontvanger kan zelf de bon inwisselen door een online product per mail te bestellen of op een markt. De cadeaubonnen zijn ook te besteden aan de naam- en huisnummerborden en andere producten in opdracht. Ik pak de bon feestelijk voor je in.

Nieuwe producten online

Handgemaakte porseleinen bruidsoorbellen

Deze handgemaakte porseleinen oorbellen zijn zó mooi. Het is een perfect juweel dat jouw romantische trouwjurk complimenteert… Lees verder

Bedankt voor het lezen van mijn nieuwe blog! Vind je het leuk om maandelijks op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan via onderstaande knop in.  Of ken je iemand die het leuk zou vinden om deze blogs te lezen? Stuur het dan vooral door, want delen is lief <3

Liefs,

Jes ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *