FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag en antwoord er niet tussen? Stuur ons dan een mailtje!

 

Kan ik een op maat gemaakt ontwerp laten maken? 

Dat is zeker mogelijk. Neem per mail of telefonisch contact met ons op voor een gepersonaliseerd product. Bij een huisnummerbord heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor een andere vorm, achtergrond, kleur en/of lettertype te kiezen. Dit geldt ook voor de naam- en geboortebordjes. Een geboortebord kan ook aan de hand van  een geboortekaartje gemaakt worden. We zullen je voor een custom product altijd vooraf een prijsopgave sturen.

Ik ben op zoek naar een gepersonaliseerd product van keramiek die niet op de website staat. Is het dan toch mogelijk om dit te laten maken?

We staan altijd open voor het maken van nieuwe producten en kunnen inmiddels goed inschatten of we dit kunnen realiseren of niet. Zo zijn we momenteel bezig met het maken van een urn in de vorm van een boek en hebben we laatst 45 kerstboomhangers in de vorm van een kies, gepersonaliseerd met namen er op gemaakt voor een tandheelkundig bedrijf in de VS. Door middel van schetsen, inspiratiebeelden en/of photoshop zullen we je van te voren een zo goed mogelijk beeld proberen te geven van het eindproduct. 

Wat is de levertijd van een gepersonaliseerd product?

Omdat het keramische proces uit een aantal stappen bestaat hanteren wij een levertijd van maximaal 6 weken voor gepersonaliseerde producten. Alle huisnummerborden vallen hier ook onder. Voor grotere oplages of bijzondere ontwerpen kunnen langere levertijden gelden. Dit zal altijd vooraf vermeld worden.

Zijn de huisnummerborden weerbestendig?

Ja. Ze zijn gemaakt van geglazuurd aardewerk, gebakken op 1060 graden Celsius. Indien het afgewerkt is met goud, wordt het goud apart afgebakken op 160 graden Celsius. Omdat een huisnummer geen gebruiksgoed is en enkel aan de muur hangt heeft het weinig te lijden en gaat het heel lang mee. Aardewerk is een duurzaam materiaal wat bij juist gebruik een lange levensduur heeft. Daarmee bedoelen we dat het op de juiste manier bevestigd moet worden en er niet tegen aan geslagen of er tegen aan gegooid moet worden. Het eerste huisnummerbord dat we gemaakt hebben, hebben we zelf 2 jaar lang op ons huis bevestigd gehad. Het is in de winter niet kapot gevroren en in de zomer niet verkleurd.