Maart 2020

Liefslabel

Sinds een paar maanden ben ik een van de makers van het label Liefs. Kijk maar eens op de website, ze hebben erg veel leuke spullen van bijzondere makers! Voornamelijk leuke cadeau’s, voor je oma, je vader, je vriendin en je broer. Of leuke versiering voor een babyshower of bruiloft. Ik verkoop op Liefslabel mijn huisnummerborden en dat gaat best goed! Check hier mijn makers-pagina op LiefsLabel en kijk daarna lekker verder rond op de site! 

Het coronavirus, we kunnen er niet omheen.

Allereerst hoop ik dat jij en je naasten gezond zijn. Ook hoop ik dat we met zijn allen zo snel mogelijk het leven weer op kunnen pakken zoals we dat gewend waren. Niet dat ik dat het ergst vind, dat we ons aan moeten passen aan de situatie, maar ik vind het erg dat het zo veel mensen treft en hoop daarom dat het allemaal snel voorbij is. En omdat ik dat zo graag wil blijf ik zo veel mogelijk THUIS. Ik werk voor mezelf thuis en voor mijn vaste baan werk ik thuis. Ik plan geen sociale activiteiten, maar heb in de plaats daarvan app-, telefoon- en videobel contact met de mensen om mij heen. Als ik mijn keramische werk af moet bakken in het externe atelier, breng ik het werk hier ‘s avonds heen. Het is een gebouw waar meerdere bedrijven in zitten en waar klanten komen. Ik betreed het gebouw dan pas als iedereen al naar huis is.

Werkplek Jessica Melis

Hoe besteed jij je tijd in quarantaine? Blijf je ook zo veel mogelijk thuis? Verveel je je enorm? Of vermaak je je wel? Ik moet eerlijk zeggen dat mijn to-do-list steeds langer wordt. Ik ben ook flink aan het afstrepen, maar ik blijf er altijd net zo veel bij schrijven. Zelfs nu ik meer tijd heb dan voorheen. Hoe komt dat toch? En wat staat er dan allemaal op mijn lijst?

Natuurlijk zijn veel punten op de lijst gerelateerd aan mijn werk, zoals het maken van bestellingen en nieuwe producten of het online zetten van bestaande producten. Ook kan ik me in deze tijd beter verdiepen in de marketing van mijn bedrijf. 

Maar daarnaast is er ook altijd genoeg te doen in- en om het huis. Niet alleen schoonmaken, maar ook klussen. Likje verf hier, beetje opvullen daar, dingen ophangen, wasmachine uit elkaar halen, zelf embrasse linten van leer maken, je kent het wel 😉 Natuurlijk geniet ik ook van de zon en een goede film, dus ik kom nog wel toe aan mijn ontspanning. En tijdens het ontspannen droom ik van de tijd dat we weer een lekker koud biertje kunnen drinken op het terras, onze vrienden en familieleden mogen knuffelen, deel mogen nemen aan zonnige markten en een dagje zorgeloos naar het strand kunnen gaan… Als we allemaal zo veel mogelijk thuis blijven, wordt dit dromen hopelijk snel weer de werkelijkheid. 

Markt van Makers is verzet!

De Markt van Makers stond gepland op 28 maart, maar gezien de maatregelen tegen het coronavirus moest de markt verzet worden. Deze staat nu gepland op 27 juni 2020. Hopelijk is het virus dan genoeg gestabiliseerd en worden de maatregelen voor die tijd ingetrokken, maar dat moeten we nog even afwachten. Als je het leuk lijkt om de markt te bezoeken, kun je je het best aanmelden voor het Facebook event.  Mocht het zo zijn dat het nog eens verzet moet worden, zal je via het Facebook event direct een melding krijgen. Ik hoop in ieder geval dat het door gaat en dat ik je daar zal zien! 

Kleine herinnering: 1 april prijsverhoging

Vanwege het succes van de huisnummerborden en het feit dat ik de borden tegenwoordig groter maak voor betere leesbaarheid worden vanaf 1 april 2020 de prijzen verhoogd. Ben je iemand of ken je iemand die graag zo’n uniek huisnummerbord wilt bestellen? Bestel ‘m dan vóór 1 april voor het huidige tarief! Je hebt nog maar een paar dagen de tijd, dus wees er snel bij.

Bedankt voor het lezen van mijn nieuwe blog! Vind je het leuk om maandelijks op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan via onderstaande knop in.  Of ken je iemand die het leuk zou vinden om deze blogs te lezen? Stuur het dan vooral door, want delen is lief <3

Liefs,

Jes ♥