Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over het bestellen van jouw nieuwe huisnummerbord. Zit jouw vraag en antwoord er niet tussen? Stuur me dan een mail of neem telefonisch contact op.

Kan ik een op maat gemaakt huisnummerbord bestellen? 

Dat is zeker mogelijk. Bekijk deze pagina voor meer informatie. Neem per mail of telefonisch contact op voor een gepersonaliseerd product. Bij een huisnummerbord heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor een andere vorm, achtergrond, kleur en/of lettertype te kiezen. Dit geldt ook voor de naam- en geboortebordjes. Een geboortebord kan ook aan de hand van  een geboortekaartje gemaakt worden. Ik zal je voor een gepersonaliseerd product altijd vooraf een prijsopgave sturen.

 

Hoe weet ik hoe mijn op maat gemaakte product er uit komt te zien?

Ik probeer je vooraf d.m.v. afbeeldingen een zo goed mogelijk beeld te geven van het uiteindelijke product. Indien gewenst kan ik een gefotoshopt voorbeeld voor je maken, zodat je een goed idee krijgt van hoe het product eruit zal komen te zien. Als je me een foto van de locatie waar je het bord wilt ophangen toestuurt, kan ik het zelfs in die foto shoppen. Zo weet je waar je aan toe bent voordat je je nieuwe huisnummerbord gaat bestellen.

 

Ik ben op zoek naar een gepersonaliseerd product van keramiek die niet op de website staat. Is het dan toch mogelijk om dit te laten maken?

Ik sta altijd open voor het maken van nieuwe producten en kan inmiddels goed inschatten of dit goed te realiseren is of niet. Door middel van schetsen, inspiratiebeelden en/of Photoshop zal ik je van te voren een zo goed mogelijk beeld proberen te geven van het eindproduct.

 

Wat is de levertijd van een gepersonaliseerd product?

Omdat het keramische proces uit een aantal stappen bestaat geldt er een levertijd van 6 weken voor gepersonaliseerde producten. Dit is ook het geval wanneer je een huisnummerbord gaat bestellen. Voor grotere oplages of bijzondere ontwerpen kunnen langere levertijden gelden. Dit zal altijd vooraf gecommuniceerd worden.

Productie, verzend- en levertijd informatie van gepersonaliseerde producten Jessica Melis Handmade.

Zijn de huisnummerborden weerbestendig?

Ja. Ze zijn gemaakt van geglazuurd aardewerk, gebakken op 1060 graden Celsius. Indien het afgewerkt is met goud, wordt het goud apart afgebakken op 160 graden Celsius. Omdat een huisnummer geen gebruiksgoed is en enkel aan de muur hangt heeft het weinig te lijden en gaat het heel lang mee. Aardewerk is een duurzaam materiaal wat bij juist gebruik een lange levensduur heeft. Daarmee bedoel ik dat het op de juiste manier bevestigd moet worden en er niet tegen aan geslagen of er tegen aan gegooid moet worden. Zelf heb ik al jaren een huisnummerbord bij de voordeur hangen. In de winter vriest deze niet kapot en in de zomer verkleurt het niet door de zon.

 

Is het mogelijk om een huisnummerbord in dezelfde (RAL) kleur te maken als mijn deur of kozijn?

Helaas is dit niet mogelijk. Keramische producten worden gekleurd met glazuur. Glazuur ziet er bij het aanbrengen heel anders uit dan wanneer het in de keramiekoven gebakken is. Donker blauw is bij het aanbrengen namelijk licht lila van kleur. Indien de kleur die je wenst niet tussen de kleuropties staat kun je contact met me opnemen. Ik zal dan kijken of de groothandel een beter passende kleur heeft voor je. Houd er rekening mee dat een kleur er op je beeldscherm anders uit kan zien als in het echt.

 

Kan ik gepersonaliseerde producten retourneren?

Bekijk hier het retourneringsbeleid.

Jessica Melis Handmade
Left Menu Icon