Vierkant schaaltje gehaakt kleedje – Aqua en bruin

40,00

De ambachtelijkheid waarmee het gemaakt is straalt van dit schaaltje af!

Beschikbaar via nabestelling

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst
Categorieën: ,

Beschrijving

De ambachtelijkheid waarmee het gemaakt is straalt van dit schaaltje af! Om het vierkant schaaltje gehaakt kleedje te vormen heeft Jessica gebruik gemaakt van een vintage gehaakt kleedje. Deze heeft ze afgedrukt in de steengoed klei en vervolgens langs de golvende randen van het kleedje uitgesneden.

 

Dit vierkant schaaltje gehaakt kleedje is gemaakt van steengoedklei met spikkels en is handgevormd. Het is afgewerkt met een aqua blauw / groen glazuur. De randen zijn donker bruin geglazuurd. De glazuren zijn voedselveilig. Dit alles houdt in dat het waterbestendig is, het in de vaatwasser kan en je er veilig van kunt eten.

Spreekt de vorm van een schaal je erg aan, maar de kleur niet zo? Dan maakt Jessica het graag in een andere kleur voor je die helemaal bij jou past. Geef per mail je wensen door en Jessica zal je een prijsopgave en verschillende kleuropties toesturen. Let op! De meeste kleuren op de kleur-keuze-hulp pagina kunnen niet gebruikt worden omdat dit aardewerk glazuren zijn. Wel zijn voor veel van deze kleuren steengoed varianten te vinden. Jessica zal je hier verder over informeren.

Hoewel elk stuk uniek is, is het ook mogelijk om de handgemaakte schalen in serie te bestellen. Het is namelijk begrijpelijk als je meer dan één stuk zou willen hebben om een mooie gedekte tafel mee te creëren. Geef in dat geval je wensen door en Jessica zal je een prijsopgave geven voor een afname van meerdere stuks van dezelfde handgemaakte schalen. Ook hierbij kun je zelf de kleur van de schalen bepalen. Het moet immers wel bij je interieur passen!

Extra informatie

Materiaal

Steengoed spikkelklei (vaatwasser bestendig en voedselveilig)

Afmetingen

Ongeveer 15 cm breed, 16 cm lang en 2 cm hoog. Ongeveer 4 mm dik.

Gewicht

233 gram

Kleur

Aqua blauw en donker bruin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vierkant schaaltje gehaakt kleedje – Aqua en bruin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Jessica Melis Handmade
Left Menu Icon