Gepersonaliseerd huisnummerbord

Bekijk hier de foto’s van vele eerder gecreëerde gepersonaliseerde huisnummerborden. Vraag vervolgens via het formulier onderaan deze pagina een offerte op voor jouw gepersonaliseerde huisnummerbord.

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd huisnummerbord met je eigen thema erop? Dan ben je hier aan het goede adres. Ik maak met alle liefde een bord voor je die helemaal bij jou past. Een persoonlijk huisnummerbord is ook heel leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld voor een housewarming.

 

De volgende aspecten kun je helemaal zelf bepalen:

  • Kleur of meerdere kleuren. Keuze uit ongeveer 32 standaard kleuren, of een nieuwe kleur in overleg. Bekijk hier de uitgebreide kleur-keuze-hulp.
  • Patroon achtergrond, zoals plantjes, vintage kantwerk of een thema zoals het licht grijze bordje met strand thema.
  • Geboetseerde objecten zoals de hedera bladeren, een pootafdruk van je huisdier, het vooraanzicht van je huis, bloemen, etc. Het is helemaal aan jou en ik ga geen uitdaging uit de weg!
  • Lettertype en grootte.
  • Afmetingen van het bord. Maximaal 25 x 25 cm, 30 x 19 cm of rond met een diameter van 30 cm. A4 afmetingen zijn het meest gebruikelijk bij de grotere huisnummerborden. Wil je een nóg groter bord bestellen dan kan dat ook. Het bord wordt dan opgesplitst in verschillende delen, uiteraard zo onzichtbaar mogelijk.
  • Met of zonder gaatjes voor bevestiging met schroeven of met tegellijm.

Vraag via onderstaand formulier een offerte op voor een gepersonaliseerd huisnummerbord met naam. De prijzen zullen aan de hand van de afmetingen, techniek en afwerking variëren tussen €85,- en €500,-. In de prijs zit één ontwerp inbegrepen met tweemaal een aanpassing. Denk dus vooraf goed na wat je wensen zijn en beschrijf deze zo gedetailleerd mogelijk zodat we snel aan jouw ontwerp uit zijn. Wil je na de tweede aanpassing nog iets laten wijzigen aan het ontwerp? Dan worden hier kosten voor in rekening gebracht.

Omschrijf zo duidelijk mogelijk je wensen van het uiteindelijke product, zoals de naam en eventueel het huisnummer, de afmetingen, vorm, kleur en andere bijzonderheden.

Wil je meer inspiratie opdoen qua ontwerp? Kijk dan eens op mijn Instagram of Pinterest. Wie weet vind je daar wat je zoekt. Wil je liever een huisnummerbord met naam? Kijk dan eens bij de gepersonaliseerde naamborden!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gepersonaliseerd huisnummerbord” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jessica Melis Handmade
Left Menu Icon