Gepersonaliseerd huisnummerbord met naam

(3 klantbeoordelingen)

Bekijk hier de foto’s van vele eerder gecreëerde gepersonaliseerde huisnummerborden met naam. Vraag vervolgens via het formulier onderaan deze pagina een offerte op voor jouw gepersonaliseerde huisnummerbord met naam.

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd huisnummerbord met je eigen naam, familienaam of straatnaam er op? Dan ben je hier aan het goede adres. Ik maak met alle liefde een bord voor je die helemaal bij jou past. Een persoonlijk naambord is ook heel leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld voor een housewarming.

 

De volgende aspecten kun je helemaal zelf bepalen:

 • Kleur of meerdere kleuren. Keuze uit ongeveer 30 standaard kleuren, of een nieuwe kleur in overleg. Bekijk hier de uitgebreide kleur-keuze-hulp.
 • Patroon achtergrond, met eventueel een thema zoals het licht grijze bordje met strand thema.
 • Tekst zoals je naam, jullie namen, familienaam, straatnaam, woningnaam of plaatsnaam. Het is helemaal aan jou!
 • Lettertype en grootte.
 • Letters in 3D of gekerfd.
 • Afmetingen van het bord. Maximaal 25 x 25 cm, 30 x 19 cm of rond met een diameter van 30 cm. A4 afmetingen zijn het meest gebruikelijk bij de grotere naamborden. Wil je een nóg groter bord bestellen dan kan dat ook. Het bord wordt dan opgesplitst in verschillende delen, uiteraard zo onzichtbaar mogelijk.
 • Met of zonder gaatjes voor bevestiging met schroeven of met tegellijm.

Vraag via onderstaand formulier een offerte op voor een custom huisnummerbord met naam. De prijzen zullen aan de hand van de afmetingen, techniek en afwerking variëren tussen €85,- en €500,-. In de prijs zit één ontwerp inbegrepen met tweemaal een aanpassing. Denk dus vooraf goed na wat je wensen zijn en beschrijf deze zo gedetailleerd mogelijk zodat we snel aan jouw ontwerp uit zijn. Wil je na de tweede aanpassing nog iets laten wijzigen aan het ontwerp? Dan worden hier kosten voor in rekening gebracht.

Omschrijf zo duidelijk mogelijk je wensen van het uiteindelijke product, zoals de naam en eventueel het huisnummer, de afmetingen, vorm, kleur en andere bijzonderheden.

Wil je meer inspiratie opdoen qua ontwerp? Kijk dan eens op mijn instagram of Pinterest. Wie weet vind je daar wat je zoekt. Wil je liever een huisnummerbord zonder naam? Kijk dan eens bij de gepersonaliseerdee huisnummerborden (zonder naam)!

3 beoordelingen voor Gepersonaliseerd huisnummerbord met naam

 1. N. Sjabbens

  Dag Jessica,

  We hebben het net ontvangen.
  Wouw, prachtig. Ontzettend blij mee. Ook mooi ingepakt.

  Dankjewel.

  Hartelijke groet,

  N. Sjabbens

 2. Frank van Bergen

  Super blij met het resultaat wat geleverd is. Ik had een eigen ontwerp gemaakt, maar door de beperkingen van klei, of juist de mogelijkheden heeft Jessica er echt iets moois van gemaakt. Verder erg mooi verpakt. Het was echt een cadeau om weg te geven! Dankjewel!

 3. Menno

  Ik heb de huisnummerplaat goed ontvangen.
  Hij is echt schitterend, geweldig!
  We zijn er superblij mee, heel vriendelijk bedankt!
  …leuk dat je deze manier van een handgemaakt huisnummerbord hebt ontwikkeld, zo kon ik stoppen met swipen toen ik er naar op zoek was…

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jessica Melis Handmade
Left Menu Icon