Persoonlijke handgemaakte urn van keramiek

(1 klantbeoordeling)

Iedereen is uniek. Het is daarom begrijpelijk dat je graag een urn wilt laten maken die goed bij je geliefde past. Een persoonlijke handgemaakte urn van keramiek kan dan een uitkomst bieden. In keramiek kan ik een passie, eigenschap, liefde of hobby van een dierbare vertalen naar een bijzondere, handgemaakte urn.

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Iedereen is uniek. Het is daarom begrijpelijk dat je graag een urn wilt laten maken die goed bij je geliefde past. Een persoonlijke handgemaakte urn van keramiek kan dan een uitkomst bieden. In keramiek kan ik een passie, eigenschap, liefde of hobby van een dierbare vertalen naar een bijzondere, handgemaakte urn.

 

Keramiek is een veelzijdig materiaal, waar veel verschillende vormen mee gecreëerd kunnen worden. Graag ga ik met je in gesprek over de mogelijkheden. Zo kan ik een vorm boetseren, opbouwen of draaien. Uiteraard houd ik rekening met de opening in de urn zodat men de as er in kan doen en het met een deksel of dop afgesloten kan worden. Deze maak ik het liefst ook van keramiek en kan door de uitvaartonderneming dicht gelijmd worden. Graag geef ik je een paar voorbeelden van persoonlijke handgemaakte urnen van keramiek welke ik eerder voor nabestaanden gecreëerd heb:

 

 • Zo heb ik voor de echtgenoot van Ria, een doorgewinterde lezer, een urn gemaakt in de vorm van een boek. Ze wilde graag dat het boek opengeslagen was, een tekst op de bladzijde stond en dat het bij de kleuren van haar interieur zou passen. Lees in dit blog meer over dit ontwerp en de review van Ria.
 • Ook heb ik een serie kleine urnen gemaakt in 4 verschillende kleuren, zodat elke urn in elk interieur zou passen. De vorm was steeds hetzelfde. Een gedraaid urntje met dekseltje en daar aan vast een gedraaide waxinelichthouder. De as van het echtpaar werd verdeeld over de 4 kleine urntjes waardoor alle familieleden een urntje in huis hebben staan.
 • Voor een baby heb ik een urn set gemaakt, bestaande uit een schaal met daarop een los urntje en een waxinelichthouder. De set is geglazuurd in zacht roze en crème met kleine zwarte spikkels. Het is een hele lieve set geworden waar de ouders veel troost uit halen. De set heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen.
 • Het baasje van hond Diva vroeg mij om een urn te maken in de kleuren van de vacht van Diva. Op internet had ze een vorm van een urn gevonden die ze mooi vond welke ik nagemaakt heb. De naam van haar geliefde hond heb ik aan de hand van haar tatoeage in de urn gekerfd.

 

Vraag via onderstaand formulier een offerte op voor een persoonlijke handgemaakte urn van keramiek. De prijzen zullen aan de hand van de afmetingen, techniek en afwerking variëren tussen €150,- en €750,-. Je mag je aanvraag ook per mail insturen naar info@jessicamelis.com.

 

Bekijk hier eventueel de uitgebreide kleur-keuze-hulp.

 

Omschrijf zo duidelijk mogelijk je wensen van het uiteindelijke product, zoals de naam en eventueel het huisnummer, de afmetingen, vorm, kleur en andere bijzonderheden.

1 beoordeling voor Persoonlijke handgemaakte urn van keramiek

 1. Ria

  Toen het einde van het leven van mijn man in zicht kwam, is hij alles tot in de puntjes gaan regelen.
  I.v.m. zijn enorme passie voor lezen, wilde hij de urn in de vorm van een opengeslagen boek. Op internet kon hij dat nergens vinden. Ik heb hem beloofd te gaan zorgen, dat ook deze laatste wens in vervulling zou gaan.
  Toen ik hierover sprak met een vriendin, gaf zij aan, dat haar nichtje Jessica dat waarschijnlijk wel kon realiseren. Ik ben met haar in gesprek gegaan en zij is ermee aan de slag gegaan. Het resultaat is prachtig geworden, helemaal naar de wens van mijn man. Iedereen in mijn omgeving is diep onder de indruk van deze urn, alsook de mensen in het crematorium.
  Mijn man heeft een waardige laatste rustplaats gekregen en de urn heeft een mooi plaatsje in huis gekregen. Ik ben er heel erg blij mee en hoop, dat Jessica in de toekomst meer mensen blij kan maken met een persoonlijke urn.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jessica Melis Handmade
Left Menu Icon