Persoonlijke handgemaakte urn van keramiek

(1 klantbeoordeling)

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Iedereen is uniek. Het is daarom begrijpelijk dat je graag een persoonlijke urn wilt laten maken die goed bij je geliefde past. In keramiek kan ik een passie, liefde of hobby van een dierbare vertalen naar een bijzondere, handgemaakte urn.

Zo heb ik voor de echtgenoot van Ria, een doorgewinterde lezer, een urn gemaakt in de vorm van een boek. Ze wilde graag dat het boek opengeslagen was, een tekst op de bladzijde stond en dat het bij de kleuren van haar interieur zou passen. Lees in dit blog meer over dit ontwerp en de review van Ria.

Ook heb ik een serie kleine urnen gemaakt in 4 verschillende kleuren, zodat elke urn in elk interieur zou passen. De vorm was steeds hetzelfde. Een gedraaid vaasje met dekseltje en daar aan vast een gedraaid waxinelicht houder. De as van het echtpaar werd verdeeld over de 4 kleine urntjes waardoor alle familieleden een urntje in huis hebben staan.

Keramiek is een veelzijdig materiaal, waar veel verschillende vormen mee gecreëerd kunnen worden. Graag ga ik met je in gesprek over de mogelijkheden. Zo kan ik een vorm boetseren, opbouwen of draaien. Uiteraard houd ik rekening met de opening in de urn zodat men de as er in kan doen en het met een deksel of dop afgesloten kan worden. Deze maak ik het liefst ook van keramiek en kan door de uitvaartonderneming dicht gelijmd worden.

Vraag via onderstaand formulier een offerte op voor een persoonlijke handgemaakte urn van keramiek. De prijzen zullen aan de hand van de afmetingen, techniek en afwerking variëren tussen €150,- en €750,-. Bekijk hier de uitgebreide kleur-keuze-hulp.

Omschrijf zo duidelijk mogelijk je wensen van het uiteindelijke product, zoals de naam en eventueel het huisnummer, de afmetingen, vorm, kleur en andere bijzonderheden.

1 beoordeling voor Persoonlijke handgemaakte urn van keramiek

  1. Ria

    Toen het einde van het leven van mijn man in zicht kwam, is hij alles tot in de puntjes gaan regelen.
    I.v.m. zijn enorme passie voor lezen, wilde hij de urn in de vorm van een opengeslagen boek. Op internet kon hij dat nergens vinden. Ik heb hem beloofd te gaan zorgen, dat ook deze laatste wens in vervulling zou gaan.
    Toen ik hierover sprak met een vriendin, gaf zij aan, dat haar nichtje Jessica dat waarschijnlijk wel kon realiseren. Ik ben met haar in gesprek gegaan en zij is ermee aan de slag gegaan. Het resultaat is prachtig geworden, helemaal naar de wens van mijn man. Iedereen in mijn omgeving is diep onder de indruk van deze urn, alsook de mensen in het crematorium.
    Mijn man heeft een waardige laatste rustplaats gekregen en de urn heeft een mooi plaatsje in huis gekregen. Ik ben er heel erg blij mee en hoop, dat Jessica in de toekomst meer mensen blij kan maken met een persoonlijke urn.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *