Workshop keramisch huisnummerbord

45,00

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Tijdens de workshop keramisch huisnummerbord van een halve dag zal ik als gastdocent bij Atelier Mooi je stap voor stap meenemen door het proces van het creëren van een gepersonaliseerd huisnummerbord. Je krijgt de kans deze helemaal zelf te maken, naar eigen inzicht en behoefte. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes, zoals modern, klassiek of sierlijk. De achtergrond kun je op verschillende manieren decoreren met bijvoorbeeld een gehaakt kleedje of vers geplukte plantjes. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Het nummerbord zal eerst moeten drogen voor deze gestookt wordt. Je mag het glazuur al uitkiezen maar deze zal later pas opgebracht worden. Als je ervaring hebt met glazuren kun je dit zelf doen. Als je geen ervaring hebt kunnen ze dit voor je doen bij Atelier Mooi, of Jessica doet dit voor je tegen een extra vergoeding. Na ongeveer een maand is het door jouw gecreëerde unieke huisnummerbord klaar om opgehaald te worden en de weg naar een gevel te vinden. Heb je zelf al een mooi huisnummerbord? Maak het dan voor iemand anders en geef het cadeau!

 

  • Deze workshop is geschikt voor beginners, gevorderden en alles wat daar tussenin zit.
  • De kosten zijn €45,- per persoon en gaat door bij minimaal 6 deelnemers.
  • Het adres van Atelier Mooi is Liesbospark 28, 4813 HV Breda, Nederland.
  • Zin gekregen in de workshop keramisch huisnummerbord? Reserveer dan snel je plekje door een betaling te doen.

 

Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan, maar wil je wel een mooi ambachtelijk huisnummerbord? Dat kan! Bekijk hier alle opties.

Extra informatie

Datum en locatie

Workshop aanvragen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop keramisch huisnummerbord” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…